Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Isnin, 3 Januari 2011

What? Sir Alex Ferguson berminat dengan Khairul Fahmi? Serius ke?

What...? OOOoo Emmm GYYY...What? serius ke anak kelahiran kelantan ni, Khairul Fahmi Che Mat dirisik-risik oleh jurulatih kelab faberet saya, Machester United???

OMG..OMG..OMG...saya pulak yang excited lebih...hehe..nak wat camne..saya sebagai rakyat Malaysia pun tumpang happy kalau ada rakyat Malaysia tak kiralah sape pun, tapi kalau dah berjaya menempah nama keluar negara tu..memang macam satu pencapaian yang amat dibanggakan sangat...

Saya mulanya buka blog orang..kemudian saya dikezutkan dengan words '

Sir Alex Ferguson berminat dengan Khairul Fahmi'???

Saya pun macam tergamam kejap...mujur dia bagi link...Yup...tak dinafikan dari link MU punya website sendiri...nak jelas..??? 

nah tengok nii...Machester United World.....
hmmm..saya sangat-sangat hepi...waaa..
Hope semua ini menjadi kenyataan..buat apex..., 

All da besttt!!! I know MALAYSIA BOLEH, U also can do it!!! 


Tapiii...masalahnyaa betul ke? Ada kawan saya kata page tu TIPU aje...sekadar edit SEMATA-MATA...?? 

Betul ke??

Kalau tengok macam betul...ntahlaa....
nah tengok ni...

kalo nak tgk sendiri..leh g ke laman web tu k....klik sini
dengan tajuknya...'Manchester United Official Web Site - Khairul Fahmi will take over Van Der Sar job at Old Trafford'

......

Persoalan yang masih tidak terjawab...~_~


2 Komen-komen:

Luffy berkata...[Reply to comment]

haha..no komen..rasa macam betul..sebab membe minat MU and dia kata tu laman web MU yg betul.huhu

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Luffy x rasanya.....dah try bkak football news...type name 'Khairul fahmi'.....x detect pun...smua ini rupenya mempermainkan jiwa & sanubari sya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..