Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Ahad, 30 Januari 2011

Kehilangan arah di tepian pantai......

Merenung masa depan......yoyoyoyo.......posing sikit..berangan itu perluuu...hehe

bila mereka bertiga sedondongg..............

saya la pulak jadi keseorangan..bueekkkk...geli jeee...

mereka bertiga lagi..hehe.....adoiii....

dan saya cuba mencuri peluang..hehe

saya tidak pasti apakah mood ketika ini...tapi chua tetap cool...^_^..syafiq pun..hehe

seperti biasa..mereka tetap bertiga..hehe

dan bila mereka naik tangga ni..ada yang mencuit hati.hehe..(mana boleh bagitau..)



sambung balik..hehe..tengok laa sapa amik gambar..hehe






Mulaaa la babak..membelakangkan badan..supaya nampak styleee..hehe

lalu...perkenalkan superhero kami....geng bas terbebas...hehe


kami antara krew superhero yang terhebat dan tercun di duniaaa...!!!


kami juga sedia berjuang demi tanah air tercintaaa...(buekkk)


persembahkan......tarian superhero dari kami...e-aak-e-ak....huhu

Kami ada pen dan kertas....untuk coret sesuatu dari 'jiwa' kami..yer..kadang-kadang kami jiwang...


Ada pulak botol hijau kat sini..kami amik sebagai anak angkat kami...


lalu bermulalah..perkenalkan Kapten Syafiq..


Diikuti lefternan Chua......

Diikuti Ketua Dayang Senandung.......

Antara misi saya sebagai Dayang senandung....misi selepas 10tahun....wow...huhu


Saya selaku dayang senandung berharap botol tak berapa nak azimat ini membawa 'misi jiwa' ini ke destinasi sepatutnyaaa...

Ok...saya siap tiup-tiup...bagi jampi azimat sikit....


Ohh..lupa pulak ada sorang lagi..ini adalah Penolong Kapten yang HOT....(bueeekkk)

haha..siap sudah santapan 'misi jiwa' kami dalam botol hijau ini....

Ok...kita baling..tengok apa jadi..eh..jauuuhhnyaa kita balingg..tengok sana tu.....(sambil tunjuk tangan)


Taraaaa..korang kena tipu...masih ada kat sini..hehe...lalalalalala^_^

Tak apalah...kite posing dulu..penatla layan 'misi jiwa' kita tu....jom senyummmmm...\^_^/



26 Komen-komen:

bunga berkata...[Reply to comment]

ciap main2 boltol g..heeee..

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

hehe...terjumpe botol..hehe

iLyDa17 berkata...[Reply to comment]

syoknyer tgk....
bdk marine bio kalo gi pntai mcm nie la jadinye... hehe

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] berkata...[Reply to comment]

ahhaha.. best r entry ni.. mcm gaye dlm filem... ye ker?? rase nyer citer sponge bob kot.. huhuh

Dari gambar pun dah phm jalan cerite tak payah nak baut karangan panjang bejeler.. huhuh

Like entry ni.. huhuuh

Ms sunsWeetz berkata...[Reply to comment]

bestnyer..masukkan kertas mcm tu dlm botol sgt2 best rasa nk wt gak=)

|-sw33t-dream-| berkata...[Reply to comment]

comel jer...

=)

diana amin berkata...[Reply to comment]

takde ape yg best slain pntai umt :)

chacha berkata...[Reply to comment]

agak2 kalau baling botol tu dlm laut bole sampai new zealand tak?? heheh. =p

Farhan Zulhusmi berkata...[Reply to comment]

wau...jauh tu angan2....tapi xmustahilkan angan2 tu menjadi kenyataan...insyaalllah...kalau rezeki tu ada....amin.....

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

bunga: hehe...main botol..siap baling2 kat pantai..tp datang balik...ombak kuat...

iLyDa17 : zetty, hehe....tau xpe...mmg mcm ni la gayanyaaa..hehe..BM forever...

FaDzLi aNaK dEsA zOnE: ade singgah blog kamu..hehe...mekasih..entry kamu pun best2....

Ms sunsWeetz: nnti try la yer..pastikan botol tu x tersmpan jin..kalo x jin terbebas nnti.hehe..

-sw33t-dream-: hehe..ape yg comel tu?tuan blog ke?hehehe..(pasan jap)

diana amin: lalalala....tau xpe...pantai dan UMT x bole dipisahkan..hehe..

chacha: bukan newzealand je..new land pun bole tau..hehe

Farhan Zulhusmi:haha..main2 je wish tu...ade yg serius punye, tp malu nak tunjuk..hehe..nyway..tq..

Nour Akmal berkata...[Reply to comment]

pantai mana ni?
mcm best je..

siap main baling2 botol lagi ek?huhu

Mejuez berkata...[Reply to comment]

peta harta karu kew yang di letak dalam botol tuh?? :D

Syafiq Rosli berkata...[Reply to comment]

lawa gmbr2 dia

mukmien berkata...[Reply to comment]

sure ke x xde pape lam botol 2 hehehe
mn tahu ade rakan baru nak tumpang tido

cik Ladies berkata...[Reply to comment]

amboi , pnjg nye entry niey ..\
puas scroll .. sampai kne tarik nafas dulu .. ahaaha ..
singgah sini ..
\nice pic la :p

FATIN SYAFIQA berkata...[Reply to comment]

Haha. Apa la yg ko buat ni Iqaa :P

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Nour Akmalpantai yg kat UMT tu..hehe..kat kampus sy...

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Mejuezlbey kurang la...ni lbh hebat dr harta karun tau..huhu

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Syafiq Roslieh..terimas..terimas..huhu

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@mukmien huhu..alamak..baru terpikir..rasanya mcm xde pe2..hhehehe

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@cik Ladieshehe..adeh...sian die..smpai sesak nafas ek..hehe..pepun tq...sudi tgk2 gmbo2 ni,,hehe

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@FATIN SYAFIQA haha..buat hal..haha...

bukan photographer berkata...[Reply to comment]

nah link utk buat textbox..maleh nak buat tutorial..haha

Mr. TN_SkY berkata...[Reply to comment]

Hehehe..besh je dye jalan2 :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

|-sw33t-dream-| berkata...[Reply to comment]

rasa mcm comel je tulis impian pas tu letak kat s=alam botol..hehehe....

Nobita Sensei berkata...[Reply to comment]

botol kicap ke tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..