Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Rabu, 12 Januari 2011

Pengalaman DJ Kampus di Terengganu.fm

Bersama saya, Zulaiqa Zulkifli....=)

Hoho…lambatnya mengupdate blog kali ni…maklumlah kat bilik saya tak ada internet…..Mujur tak ada internet….kalau tak mahu saya online dua puluh empat jam (dah tak tau nak tulis nombor) hehe…..Saya juga nak berkongsi aje…pengalaman yang tak seberapa pun sebenarnya..hehe…’DJ KAMPUS TERENGGANU.FM’…..

Ramai kawan-kawan Tanya: Eh..berapa dapat bayaran?

Saya jawap dengan redha penuh rasa IKHLAS…( perghh…baikkknyaaa...hehe) : Mana ada bayaran…Buat sekadar untuk tambah pengalaman dan sumbangan kecikkk jer untuk nama UMT..^_^
ni dia akak DJ Rida namanya....baik orangnya...


Saya bukan berseorangan…ada partner….1 Malaysia beb…kenapa? Hehe..kerana kawan saya tu orang India..Tapi dia fasih berbahasa Melayu…Boleh kata dia kawan baik saya kat kampus jugaklah….Nama dia Siva Prakash…Sebut betul-betul tau…Siva..bukan Siba atau Siwas…hehe…Dia pun ada blog jugak…Tapi tak berapa nak aktif..Siva…Siva…

Siva memang sangat ceria walaupun 1st time kat konti...



We are best friends...




Masa diberi adalah 2 jam….

Berbalik pasal cerita dalam konti..Memang tahap dewalah….saya boleh kata dan mengaku dengan jujurnya saya banyak menyanyi lagu LADY GAGA…
tapi saya versi lain punya…Saya versi LADY GAGAP…
hehe..GA-GAP…hehe..bukan sengajalah..hehe…
haha...bajet...testing testing...

huhu...kebajetan..

banyak kena baiki lagi…Atleast pada akhir slot DJ Kampus tu, En.Rizal sebagai penerbit Terengganu.fm text messenge kat saya dan says ‘Congrates, kamu berdua memang terbaik’…..
Maka tanpa niat untuk ‘belagakzz’ saya rasa terharu….

Thanks…saya anggap itu sebagai semangat untuk saya..=) Terima kasih En.Rizal…


Masa kat konti tu, bukan hanya saya dan siva jer..tapi bersama DJ yang dah berpengalaman selama 10 tahun kat situ…memang lama kan…10 orang anak kucing pun leh terlahir kalau lama gitu….

Saya keudara dalam masa 2 jam…Bukan ambil udara ya…tapi on-air..hehe..saya tau kebanyakan pelajar UMT bukan dengar Terengganu.fm pun..hehe..tapi at least saya tau ada juga dikalangan kawan-kawan terdekat (yang saya sempat promote )sudi jugak dengar masa saya on-air tu..Memang terharu..(Ada jugak orang sayang kat saya rupanyaa..haha..maap mood terharu sebentar..huhu..)

thanks kak rida....

Okey…apa-apa pun ini adalah pengalaman yang tak boleh dilupakan yang saya sangat suka…sangat suka..dan kalau boleh nak cuba lagi next time jika diberi peluang, insya-Allah…amin…


Okey..next entri saya akan ceritakan  tentang pengalaman jadi pengacara tidak formal untuk makan malam yang dihadiri oleh orang besar-besar…opss..bukan besar badan yer…tapi besar pangkat…malam yang saya rasa sangat grant…memang SCARRyyyy….Jom checkADOUT….^_^
Terus bersama saya ok?huhu..tq..tq


1 Komen-komen:

ris-famili.blogspot.com berkata...[Reply to comment]

Malam ni (28 Julai 2011). Sepupu Ipar (Sepupu Isteri saya) akan jadi dj kampus pula. Dengar-dengarkan la. Bola tengok gak tapi radio (atau radio online) bukala juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..