Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Jumaat, 31 Disember 2010

Cerita tentang Khairul Fahmi YANG HEBAT!! i LIKE....


Haha..memang hebatkan? Apa tak hebatnya Apex ku ini berjaya dapat no.5 orang Terfemes dalam Twitter dan Facebook...Dah tu bukan kat Malaysia je..No.5 ranking dunia yang menjadi trend terkini...

Kenapa? Tak percaya...? hehe..saya pun MEMANG PERCAYA..cume DUNIA tu...macam leh kata 'WOWWW...Amazing..'

Mana info saya dapat? kat Surat Khabar Sinar ada keluar dah...Malah heboh dah kat twitter dan FB...

Memang bergaya...penangan yang bergaya dari Khairul Fahmi Che Mat..


Dalam Khairul Fahmi Che Mat dia...traffic yang teramat.....Hebat ore klate ni..=) Bangga semua penduduk Kelantan kan?hehe...

Link Fb beliau...(klik)




Apa yang saya nak tunjuk adalah people yang 'LIKE' tu..tengokla..sekejapan je dah jadi macam ni...
( saya set 30minit)


Bertambah jadi 180,000 fan...hebatkan..tak mustahil leh jadi 1 juta lepas 3 hari..=)
dan ada juga group khas tuk peminat fahmi...boleh klik sini


dan kat twitter plak..heboh dengan cerita dengan keyword #khairulfahmi....hehe..memang betul- betul kencang la cerita hal Khairul Fahmi ni..=)


Ini adalah skuad Malaysia tahun 1990...apa saya nak tunjukkan gol keeper selalunya tinggi-tinggi belaka...

Tapi khairul fahmi?

yer...dengan ketinggian 5kaki 8 inci...dia boleh dikategorikan gol keeper yang rendah..yup..tak dinafikan...tapi die HEBAT dan menjadi TINGGI bila di padang..wow...HEBAT kan? hehe...
Spiderhand lar katakan..=)

Semasa piala Malaysia..time dia menjadi penjaga gol Kelantan..dia hanya bolos 3 kali je...yang menjuarakan Pasukan Kelantan..HEBATkan?

Sampai ramai kata dia boleh dikategorikan penjaga gol bertaraf luar negara? Wow...hebat...

Haha..kalau la paper ni keluar yang REAL punya memang bikin gempak SATU DUNIA...haha...
Fahmi penganti Van der Sar...??
Atleast nama Malaysia serata dunia..tol tak? Tak mustahil beb..=)





Dan yang pastinya....kerana kehebatan beliau....menjaga gawang gol...menjadikan piala diatas milik kita..Malaysia yang tercinta..=)

Esok dah masuk 2011..wow..cepatnya...dan saya jadikan Khairul Fahmi inspirasi buat saya...kerana ape? kerana dia mempunyai motivasi tinggi..dalam usia muda dia mampu kecapi kejayaan yang membangga kita semua...Bagi clap sikit..huhu...

Dan buat diri saya sendiri..ada azam yang tersendiri...
2011, datangla dengan sinar bahagia di penghujungnya...=)



1 Komen-komen:

nas berkata...[Reply to comment]

menarik entri nih..hehehe...memang satu fenomena lah....cuma skank da slow da org likes kat fb..cuma 1 juta tu lambat lagi kot...tp ape2 pon tahniah buat beliau!
tak sangke gak umur dia baru 21...kalau bandingkan aku...mmg xsesuai kot...dia nampak matang :P

jum kesini~

Khairul Fahmi, Gadis Indonesia Cun dan Malaysia Juara Buat Pertama kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..