Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Rabu, 29 Disember 2010

Malaysia JUARA! Satu FENOMENA cukup bernilai!!

Yey...selesai sudah abis.....Memang tekanan tetap ada...saya yang tumpang TENGOK ni pun just tak boleh buat apa-apa lar....jerit dari rumah..

walaweehh..saya sangat teruja bila Malaysia M E N A N G....
Atleast....Malaysia dah tarik perhatian saya semula untuk tengok bola sepak tempatan..( ceh..ceh..bajet pulak aku)...Apa yang penting, mereka ada peningkatan !!! Bangkit dari kegagalan beb....

Sekarang Indon menang 2-1 di tempat sendiri..haha..puas hati la skit dorang kan?
At least tiada lagi tuduhan nista dorang lemparkan buat Malaysia, tiada gangguan lagi lepas ni...=)

Ngaummm....wekkkk..kami JUARA..hehehe

Pengulas tu ada kata : Pemain kita pun dah wat sehabis baik dah..kira berjuang habis-habisan dah la..hehe...So...kita patut bersyukur..

Siapa Pemain paling BERNILAI ???? Khairul Fahmi...Yey!!!! Orang kuat tu...sangat respect dengan Fahmi....Bukan juara gol keeper je..tapi JUARA MENTAL...~_^

Kepada Fahmi: ( Ceh..macam dedikasi khas pulak )hehe...saya hari ni makin minat tengok awak bermain..Teruskan usaha yer...bak kata pengulasan.'saya nampak fahmi ada kematangan dalam permainan'....walawehh......Cayalah...!! hehehe..
perghh..tangkapan baik punya..spiderhand bagi saya..huhu..^_^
Hok  ore klate, bangga gilerr la dapat kelahiran insan HEBAT ni...hehe...
Apex, good Job....!!!



huhu...dari jejariruncing(awek apek punya..jeles aku..) huhu..nak tgk? KLIK sini...pinjam..hehe...tomey kan fahmi ....time kecik-kecik...^_^
Ok...kepada semua yang minat pada fahmi,,leh join page beliau yer...klik sini....
Seperti post yang sebelum ni pun part 1 ( klik sini) dan juga part 2 (klik sini) ada cerita pasal fahmi...=)



Top Scorer Award :Buat Safee Sali...^_^ 5 gol secara keseluruhan....Tahniah!!!


Pemain Terbaik KeJohanan: Kapten Indonesi Firma Utina


Pemain-pemain:  22 PEMAIN SEMUANYA HEBAT.....Kecekalan mental KORANG tu sangat-sangat saya respect....Walaupun kat tempat BAHAYA tapi memang semuanya dapat ditangini dengan baiknya...Yey!!!SEMUA THE BEST!!


Nasib baik semua tak pakai camni..hehe..korang nampak cool kalo camni..hehe..
terutama Dato Kuna...ops...dato la pulak..huhu..




PAsukan Indon : Ini kali ke-4 mereka jadi Naib Juara...4 kali beb...Rezeki tak ada untuk jadi JUARA kot tuu..tapi cuba lagi next time..(huhu..baiklah pulak saya) hehe....

Akhir kata.....

Malaysia adalah JUARA!!! FENOMENA....
Syukur Alhamdullilah...
Atleast apa yang saya boleh kata..kejayaan ni buat rakyat Malaysia juga cuba lain yang TERBAIK lagi next year....
Kemenangan yang menyemarakkan semangat patriotik tu kat dalam jiwa rakyat Malaysia sendiri....
USD 100,000 DAN PIALA AFF SIZUKI MILIK KITA...!!
WE UNITED!!!

Nota penulis:  time menang tadi, dengar kat luar,...semua orang hon-hon...cam meriah jer...
Mood: seronok...hehe..^_^
Doakan result exam saya esok keluar yang baik-baik yer...amin...doa..doa..dan terus doa...=)

2 Komen-komen:

suki-chan berkata...[Reply to comment]

hua,...dedication khas utk fahmi@ apex ajer...
sy sker!!!

Tanpa Nama berkata...[Reply to comment]

eh..bkn ke kali ke-5 indon naib juara...hahah...
eja suzuki cmne ley jdi sizuki??haha..
papepn tahniah kepada Malaysia menjuarai aff edisi kali ni...
u all the best...thn dpn kite target asian cup plak...
pastu world cup....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..