Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Sabtu, 18 Disember 2010

Malaysia...yey!! dapat gi FINAL...

Assalammualaikum....Hyep semuaa..!! 
Huhu....Tetibe nak type guna alignment centre pulak...
Tengok macam best je...huhu..

Burpppppp....alamak..kenyang pulak..makan KETAM masak apa? masak lemak...perghh...makin tambah lemak la gamaknya saya nii....
Wahaha...
Hmmm...Ok jep...makan-makan dengan abah dan mama sambil tengok bola..(perghh..Zulaiqha tengok BOLA??) wahaha...Tulah..tetiba rajin tengok Malaysia lawan...selalu tengok Manchester United je..
Ya..itulah faktanya..saya peminat Man UTD...

MALAYSIA VS VIETNAM??
huhuhu...sooo ape menang?
Takkan tak tengok kot..? kata rakyat Malaysia yang patriotik (hehehe..gelak jahat)
Anggaplah ini rezeki Malaysia yang berjaya bertahan selama 90 minit dengan tambahan masa selama 3 minit..mereka at least berjayalah jugak dapat kosong-kosong dengan Vietnam tuhh,..kan? hehe..
Tahniah Malaysia...
ni...belum keluar paper...paper lama...hehe

Tapi kan...boringlah tadi tengok ( CUBA BERTAHAN TENGOK BOLA DEMI NEGARA...perghh..AYAT TAK BOLEH BLAH..hehe..)
Then..tengok Malaysia punya permainan banyak kena baiki kot.

Dengan pengulas yang bercakap macam perut tengah memulas,rasa perut saya JUGA MEMULAS-MULAS dibuatnya(haha) tapi saya cuba buat hati happy dengan gelak-gelak dengan ayat 'membina' dari pengulas bola itu..
Bukan apa, bagi saya pengulas kenalah bertenaga sikit...tunjuk sikit semangat kat rakyat Malaysia yang sedang berkobar-kobar ni...Ceh..saya cakap macam la pandai sangat kan? 
( PERASAN SEKEJAP...)
hehe..ala..anggap ini kritikan membina...untuk Malaysia jugak..(OH MALAYSIA KU...!!)

Tak apalah...maybe pihak TV ** akan buatlah apa yang patut yer...
Apa-apa pun..tahniah pada Malaysia !!!

Moga nanti Malaysia menang tuk FINAL nanti  yer...Kita pun kena selalu bagi support ye kat pasukan negara kite tauu..yey!!..

Ok...jumpa di arena kejayaan..ceh..haha...

FAM bolehlah tersenyum bangga namun tugas besar masih menanti untuk mencapai sasaran ke Piala Asia atau Piala Dunia pula. Diharapkan FAM juga akan terus mengekalkan pasukan yang ada sekarang. Selain itu turut meggerakkan pencarian bakat2 baru dalam sukan ini.

6 Komen-komen:

fantasimerahjambu berkata...[Reply to comment]

yunk, sepertinya kamOo ada keinginan mau jadi pengkritik bola =)

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...[Reply to comment]

pengulas wat aku sakit hati.. "empangan" tol la.. hehe..

wandisini berkata...[Reply to comment]

salamz.
1st time sampai sini. memang malaysia main bertahan, sebab nak jaga kelebihan 2 gol itu dan sesekali cuba buat counter attack. cuma barisan serangan malaysia malam tadi kurang mantap. ada peluang baik tapi terlepas, pujian untuk barisan pertahanan.

p/s : itu macam gambar dari blog aku je.hehe..

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@wandisini hehe..mekasih yer atas komen td..hehe..moga M'sia menang tuk final ni yer..

Hal gambar..xsure plak post mane stu sy amik..hehe..lalala..~~ hehe..tp memang nak satu gmbr tuk tunjuk 'MALAYSIA BOLEH' tu ..nyway..thanks..=)

ZACK ENTRY berkata...[Reply to comment]

dah beli jersi Malaysia belum?hehe

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@ZACK ENTRY huhu....ala...pakai baju tdoq pun xpa kot,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..