Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Selasa, 2 Ogos 2011

Hana Tajima seorang yang UNIK


Selama ini tak tahu siapa pun nama Hana Tajima...Lepas tu, adik perempuan  aku yang dah pandai bukak youtube..tentang pemakaian tudung HANA TAJIMA..terus jadi tertanya-tanya..siapa HANA TAJIMA?  HANA TAJIMA? HANA TAJIMA? HANA TAJIMA? HANA TAJIMA? HANA TAJIMA?

Memang out dated sungguh ku rasakan diri ini ketika itu...(huk..huk..batuk manja)... Maaflah, bukan apa, memang tak kenal dan tak tahu menahu pun. Tapi lepas tu, confirm saya mencari-cari nama gadis ini.. apa lagi gunakan lah pokcik GOOGLE yang sedia membantu...(segalanya hanya di hujung jari)

Rupanya...

 HANA TAJIMA popular dengan tudung nya....



 HANA TAJIMA popular dengan kesempoian trend pakaiannya..



 HANA TAJIMA adalah mualaf yang memang sedang membawa trend tudung dan pemakaian masa kini....
pemilik MAYSAA LONDON... kiranya  HANA TAJIMA ni seorang Pereka Fesyen....=)

But...what i want to say..i like her style....i adore how she create new things..really need creativity....

 HANA TAJIMA...cantik...sweet...

 HANA TAJIMA..pakaian sempoii....stylist gitu..


 HANA TAJIMA..Beautiful and Islamic

Look pan asian.. HANA TAJIMA

Hmmm.....Wanna try her styleee..can? Haha..nooo lahh..just BE MYSELF....^_^

Aceceh..sorry..perasan sikit..haha

Pink pulakkk...^_^

3 Komen-komen:

Tanpa Nama berkata...[Reply to comment]

hana tajimi...cik zulaiqha..i think u are hana tajimi UMT..hikhik...selamat berpuasa..^^

saiazuan berkata...[Reply to comment]

eh, kembar hana tajima ke yg kt bwh tu? hehe

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

Tanpa Nama: hehe...adehh... tak ada mknanya..hehe

saiazuan: kompem x...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..