Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Khamis, 25 Ogos 2011

Follower ku yang ke-333 telah ditemui...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hehe..untuk pertama kalinya...
Saya buat entri special untuk FOLLOWER saya yang bertuah pada kali ini...

Seperti yang telah dijanjikan pada entri yang lepas, bahawa aku akan membuat entri bagi follower ku yang ke-333...bukan apa, saje jer nak meraikan beliau..



Masa aku bukak blog ni, tengok-tengok dah jadi 334...tak sempat nak printscreen yang 333...hehe
tapi tak apalah, yang penting dah ada orang yg ke-333 tu...


Beliau di kenali dalam belog sebagai Cikgu Mat...
Nama belog beliau adalah 'Art of motion' dan link blog beliau adalah www.realitiseni.blogspot.com...
Bukan hanya satu blog, beliau juga ada satu lagi blog, namanya GENG.DESIGN.BAJU...

Saya ada datang ke blog Cikgu Mat ni semalam..Beliau berasal dari Tanjung Malim, Perak.
Telah menjadi blogger sejak 2010...memang ada banyak talent, photographer boleh, puisi boleh, kira seni abes lah....tengok banyak gambar2..cantik2 pulak tu....

Inilah wajahnya... saya curik dari photo blognya...hehe.sorry..

Ada baca-baca entri dalam blog beliau, banyak juga cerita menarik di situ.. dan saya tahu, beliau juga merupakan pemimpin pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris ...Kita rupanya pada satu perjuangan yang sama lar Cikgu Mat atau dalam MPP dikenali sebagai Wan Mohd Razuha b. Wan Md Zuhaidi, beliau memegang jawatan selaku Exco Penerbitan dan Informasi dalam MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR 2011/2012...

Semoga teruskan perjuangan dan amanah sebaiknya yer.. All da best !! 

sumber dari sini

Sejujurnya sukar jugak nak tahu nama sebenar Cikgu Mat ni, tapi kena baca entri demi entri..dah search google..Hehe...

Tapi  saya juga baca dan akhirnya menjadi follower beliau yang ke-240..ehh.bukanyg ke-230....



Okey..Terima kasih yer kepada Cikgu Mat...My follower yang ke-333 yer...
kalau ada salah dan silap info diatas minta maaf yer...^_^ TQ


3 Komen-komen:

Azizan Zolkipli berkata...[Reply to comment]

Follower no. 339, dapat voucher membeli belah bernilai RM50 kan ? Ahakkksss, gurau2 je (:

Cikgu Mat berkata...[Reply to comment]

xsangke la plak,,,haahha,,, btw terima kasih byk2,,,, sushkn nk tau name sbnr cikgu mat,,,,,ahaha

Zulaiqha Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Azizan Zolkipli hehe....wahh...x mampu nak bg voucher ...hehe..

@Cikgu mat: hehe.sama2...mmg susah nak carik namanya yer...ehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..