Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Rabu, 8 September 2010

I wanna be happy....

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Agak lama jugak aku tak menulis di blog ku ini..sebenarnya...aku baru je men'touch-up' blog aku ni..kalo korang pasan...ada la bbrapa perubahan yang boleh la buat aku hepi skit..hehe
Aku pun tak tau nape aku tetibe rajin nak mencantikkan blog ku ni..( cewah..mcm la skg nmpk cantik sgt)..hehe..
aku bukan pe..saje nak mengenali dunia IT ni dgn lebih mendalam...huhu..sonok juge kalo dah tau explore2 bende2 nih..huhu...
Aku dah balik rumah sejak 2hb lalu..pergghh..naik bus yg disediakan UMT..perjalanan patutnya tak adalah lame sgt..salu nya sampai dalam kul 5 pg ke..tapi kali ni sampai kul 730ph...mmg mencabar keimanan...kesian kat abahku terawal dtg ke stesen bus..hehe..sian abah..2 jam menanti eqa..waaa...sory bah..bukan salah eqa.. huhu
Then,memang rasa sonok sgt bile dapat bersahur dan berbuka bersama dgn family..walaupun ada gak kwn2 kat FB aku kate..'ala...bkn jauh pun Trganu dgn KL tu pun'..tapi bagi ku..tetap jauh...dan rindu tetaap ada..Mmg tak dinafikan aku ni bknlah anak manja ke..anak yg tak tau indipendent ke...tp aku still perlukan family krn bg ku tanpa family sape la aku nih...
So...bile dah balik...dapat berbuka dgn pmily...pastu dapat jugak shopping2..huhu..
merata bershoping sebenarnya,..Sogo..( perghh..giler ramai dowh)
pastu gi la tmpt2 lain yg bole di pergi...musim beraya nih mmg ramai org..tak terkata dah..hehe
Pe yg aku beli? hehe,,.,,xde apa sangat pun..baju2..dan kasut sepasang...huhu...sekadar yg mmpu je..baju kurung te ma tahun ni adalah wane biru...tapi bknlah wane feberet ku pun..hehe,.its ok..bkn salu pakai bju kurung wane biru...hehe...
K lah..ngantuk pulak mata ni..nak tidur kejap...kang bgn la...
salam..=)
Kehidupan ini dipenuhi dengan seribu macam kemanisan tetapi untuk mencapainya perlu seribu macam pengorbanan

2 Komen-komen:

Cik Ayen berkata...[Reply to comment]

yelah, mmg betul blog dh berubah :)
ayuh mnjadi blogger tegar bersama ain :p

Norzulaiqha Binti Zulkifli berkata...[Reply to comment]

@Cik Ayen
hehe...lalala.....nmpk yer perubahan ni? ayuhh ain..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..