Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Sabtu, 20 November 2010

Hari ini di UMT....BUKU oh BUKU..EXAM oh EXAm...

Hmm..sampai UMT jam 5 pagi...Yess...tak ada partnerr punn...tapi nasib baik ada kawan tolong telipon drebar bus yang tak sampai-sampai pada waktu yang dijanjikan..

Bila dah balik UMT, romate pulak tak ada..yeee..saya tauu...memang kene tido sorang-sorang la gamaknya..balik-balik terus solat subuh ( nasib sempat) kemudian terus tidur..
Bila dah pukul 11.00 terbangkit...aduh..lama lak tidurnyaa...

Bangun,mandi dan study...punya la bosan study pasal bakau-bakau nihh..aiyaa...
nak tak nak kena study jgak...

Malamnya pulak duk relek mkn-makan dengan kawan-kawan kat luar..maklum la kedai mkn depan kampus semua tutup..so kena cari kedai makan luar...dan sekarang tengah update FB...reles tension kejap..Ok...yela..yela...
STUDY itu PRIORITY ...hehe..so nak study la niiii..huhu...
Doakan yer...21hb ni..jam 9pg akan bermula paper ku yang kedua..doakan saya dapat jawap yer...
THANKSS...
mau study.,...

p/s : kepada semua pelajar-pelajar,....gud luck pada yang nak amik exam ye...Wat terbaikkkkkkk!!! 
 xmo stress2 tauuu....
hehe...giler banyak nak kena baca.....sabar..sabar..


1 Komen-komen:

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...[Reply to comment]

all the best.. stdy jgn x stdy.. x stdy baik tido.. best gak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..