Luangkan sedikit masa bersama....

Luangkan sedikit masa bersama....

Isnin, 7 Mei 2012

Ahad yang sibuk dan mengantuk

Assalamualaikum.
Hari ini hari Ahad (semua orang pun tahu..huhu)
Tiada yang istimewa pun hari ni (Yekeeww??)
Yelar, I just bangun pagi dan bersiap sakan dengan tudung LAMA dan cuba pelbagai gaya seakan MODEL tudung tak bertauliah...(haiiisshhh....perasan itu kadang kala perlu)

Abaikan jika perlu...scroll mouse cepat-cepat....(*Aishhhh~~*)


Okey, hari ini kononnya nak balik nak terus bersiap sedia memberikan komitmen pada kerja FYP yang masih bersisa... Tetapi sayangnya lupa pula kena ada group janji di mana... I NEED TO GO to tapak pembinaan yang ditarik balik oleh Environment Impact Assessment.... di  K.terengganu to setelkan isu KTCC (Kuala Terengganu City Centre) yang sedang dijalankan di muara Sungai K.Terengganu.....

Kerja-kerja survey macam dah edisi siasat dah aku tengok..haha..perasan....
Abes dikacau semua orang kat tepi jalan dan sebagainya. Kedai makan dan sampai ke Giant..Haha..malau?? Jangan cakap la.. Macam reporter edisi Siasat dah tengoknya.




Kemudian pergi ke Giant dan Mydin. Survey orang di sana untuk melihat kesedaran mereka. Nampaknya mostly tak tahu pun. Aishhh..Kesedaran tidak ada untuk membantu tempat sendiri.

Penat jugaklah time tu. jalan sana.. jalan sini.(sedangkan naik kereta..ayat macam merathon satu KT)

Patutnya pergi BBQ dengan budak kelas yang lain. Tapi nak buat macam mana..sampai jam 8 baru balik. =_=


Muka dan lah mengantuk sebenarnya..
Tapi tetap cuba control kunun-kunun menunggu putera raja turun. ^_^ V


Lepas itu...

makan kat mcd =)

First time rasa. Kurenggg sikit laaa.. sebab pedas.. eh. apa pulak pedas tapi MANIS sangattt~~




tARAAAAAA!!!! Sedap dan mengenyangkan!!

huhu...




memang mengantuklah masa tu.
(sebab mungkin kerana oksigen tak mencukupi untuk sampai ke dalam otakzz)
Tapi sampai sekarang masih tak tidur. Sedangkan jam dah pukul 1.36 pagi dah. =)




Tidoooo time....
~Nak rehatkan otak, minda, badan, mata dan segalanya..
Kesengalan badan dan jiwa yang berserabut dengan Final Year Project memang menyebabkan panggilan my pillow semakin menusukdi telinga...



Bangun waktu subuh.


Dan mulakan hari BARU dengan NIAT baru dan JIWA BARU...
dan 
CINTA BARU?????

HAHA!
(dah..cukup)





Cinta..cinta..
Ini nampak nya just terambil di Facebook...dan ntah apa-apa teerrr masuk ke sini pulak....(spamm kot *sedangkan masuk kan sendiri tanda motif hati sedang bersuara*




Jom sama-sama kita amalkan para sahabat sekalian..
ustaz Don yang hensem-ensem tu yang share kan kat FB.. saya tumpang sebarkan jer...^_^



Okey. dah kering idea untuk hari ini. Rasa BLUR pulak.

Kena tidur dah ni. Kalau tak niaya...


Ini my prince charming ....Sweet dream sayang.!! Muahhhhxxx....

Comey lotey!


*thanks pembaca sekalian*

1 Komen-komen:

diera_nadiera ulalaaa~ berkata...[Reply to comment]

alolololooooo..sweet betulalah awk nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celoteh Sayang..